Politieke sensitiviteit voor ambtenaren
Marike Simons, Maud van de Wiel, Harmen Binnema
Het geheime handboek
Politieke sensitiviteit voor ambtenaren
€ 25,99
ISBN:
9789089648617
Verschijningsdatum:
19-02-2018
Leverbaar:
Direct
Druk:
3e druk
Uitvoering:
Paperback
Aantal paginas:
160
Auteur:
Marike Simons, Maud van de Wiel, Harmen Binnema
Politieke sensitiviteit voor ambtenaren
Ambtenaren zijn zeer betrokken bij de publieke zaak. Vaak is hun keuze om voor de overheid te gaan werken een zeer bewuste. Maar aan het begin van hun carrière vertelt niemand hun dat ze niet alleen als inhoudelijk expert aan de slag gaan om met slimme oplossingen te komen. Er wordt ook verwacht dat ze met politici samen werken en een rol spelen in het begeleiden van deugdelijke politieke besluitvorming.
Dit boek is voor alle ambtenaren die erachter zijn gekomen dat hun werk om meer dan alleen inhoud draait. Het geeft inzicht in de werking van de politieke wereld en laat zien hoe je als ambtenaar de politieke besluitvorming naar je hand kunt zetten, zonder zelf politiek te gaan bedrijven.
'Waarom heet het een geheim handboek?' vraag jij je wellicht af.
Politieke sensitiviteit, daar word je niet mee geboren, je kunt het ontwikkelen! In dit handboek onthullen we de geheime kennis die je nodig hebt om de politieke wereld beter te begrijpen en adviseren. Een handboek waarvan doorgewinterde ambtenaren ons toevertrouwden: 'hadden we dit maar jaren eerder gelezen'.
Doe er je voordeel mee!